miércoles, 8 de junio de 2011

Lady Gipsy


Le damos la bienvenida a Proyecto S la joya mejor guardada y esperada de el siglo XXI.
Rumba que rompe los esquemas,un nuevo sonido arraigado a la rumba tradicional ,un proyecto que acapara una fusión que no a sido escuchada y sin ningún precedente.


Proximamente podremos disfrutar de un espectáculo único e inigualable por que soraya  y sus secuaces son una raza en peligro de extinción,probablemente la única mujer gitana rumbera del momento.


Este trabajo esta dedicado a la gran Dolores Vargas que nos a inspirado des de niños al escuchar sus canciones y su potencial bailando y cantando.


Iremos informando con noticias,vídeos,música,bailes,ramunatadas,etc..

1 comentario:

  1. Bon dia, abans que res ens agradaria expressar la més sincera admiració pel vostre talent, treball i trajectòria.

    Ens posem en contacte amb vostè des del portal online de música i videoclips www.jukebox.es, des del qual estem interessats en fer d'altaveu a nivell mundial per artistes consolidats o en creixement. Estaríem molt complaguts de poder realitzar a Lady Gipsy una entrevista exclusiva que seria difosa tant al nostre mitjà com als dels nostres associats.

    Si vostè està interessat en l'oferta, agrairíem que no dubtés en posar-se en contacte amb nosaltres a la següent direcció: helena.digiteka@gmail.com

    Moltes gràcies per la seva atenció; ens acomiadem esperant que puguem portar a terme un projecte comú.

    Helena Valls Icart

    ResponderEliminar